STARTSIDAN

VÅR AFFÄRSIDÉ

OM FÖRETAGET

GALLERI

MASKINPARK

PERSONAL

TJÄNSTER

HÄR HAR VI VARIT

Kontaktinformation

Dannäs Skogsentreprenad AB

Adress Hångerbyvägen 14
Postadress 331 94 Värnamo
Telefon 0370-410 14
Mobil 070 571 44 98
Fax 0370-410 14
E-post dannas.forest@gmail.com

 

Om företaget

Dannäs Skogsentreprenad AB startade 1994 och drivs idag av Stefan Ahlander. Företaget har idag tre anställda. Företagets största kund idag är Sydved AB, men vi har även en del privata kunder. Företaget har som övergripande mål att erbjuda en hög kvalitet på uppdragen.

Dannäs Skogsentreprenad AB uppfyller kraven för 'Seriös Entreprenör' som SMF Skogsentreprenörerna har skapat. Vi blev godkända 2008 och reviderade senast 2010-11. Certifieringen innebär en kvalitetsmärkning på att vi uppfyller lagar och avtal, är
försäkrade, innehar F-skattsedel, följer kollektivavtal, miljöpolicy, m.m. Klicka på ikonen för att se kravlistan som vi uppfyller:

Företaget är även certifierad enligt svenska PEFC-systemet (Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes).

Personalen utbildas fortlöpande med bland annat kurser som Naturvårdsutbildning med skogsstyrelsen, Flerträdshantering, Produktionsutnyttjande, ADR-utbildning för transport av farligt gods, Heta arbeten och kurser inom markskador och vatten, m.m.

Ni kan klicka i högra spalten på länkar till certifieringar som företaget uppfyller samt se några av våra samarbetspartners.

PEFC
 

Logo: Seriös Entreprenad

 

 
Logo: Sydved
 

 

Webbansvarig:
Johan Hjalmarsson